top of page

Wales: Schotland voor dummies


Misschien een beetje oneerbiedig, maar op het eerste gezicht heeft Wales alles wat Schotland heeft, maar dan net iets minder uitgesproken. Na een week rondrijden en wandelen in Snowdonia heb ik mijn visie hierover toch een beetje moeten aanpassen. Wales heeft ook zijn troeven. Veel vriendelijker voor slaapbusjes. Niet alle parkings zijn hermetisch afgesloten voor een mogelijke overnachting in een busje. Op veel plekken lijken de elfen en trollen talrijker dan in Schotland (omdat het hier misschien iets minder onherbergzaam is, en daardoor wat gezelliger), En je spaart een dag uit omdat het toch even minder ver is.

Een mooi alternatief voor het hoge noorden van de UK.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page