top of page

Hoog bezoek uit het noorden

Niet dat ze dit weekend op mijn voederplank zaten, deze vier ijdeltuiten uit het hoge noorden, maar ze zaten op slechts tien minuutjes rijden van waar ik moest zijn. Een klein ommetje kon er dan wel af. Het was al weer vier jaar geleden dat ik pestvogels gezien had. Nochtans kan je tegenwoordig via internet elk doen en laten van deze vogels op de voet volgen. Je komt wel nooit alleen aan, bij zo'n bijzonderheid. Eerlijk gezegd leek de aanwezigheid van de toegestroomde fotografen ze niet te storen. Ze kwamen zelfs steeds dichter en dichter, en gingen als echte modellen hun pluimen eerst in de plooi leggen voor ze zich op de bessen stortten. Was het net die fotograaf te veel, een onbekend geluid, of toch het silhouet van een sperwer. Met hun vieren vertrokken ze op naar een andere plek. Het leger fotografen pakte weer in, op weg naar een nieuwe internetbestemming.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page